Kira heeft een geheel nieuwe wereld voor mij geopend. Een wereld waarvan ik denk dat ik naar deze mijn hele leven heb gezocht. Het klinkt wellicht gek in het begin,  of onzeker, maar ik ben op deze koers gebleven betreffende het coachen met honden. Mijn wolfhonden! Het was als een magneet die me in deze wereld heeft getrokken.

Het begon op een subtiele manier, dankzij de verbinding die Kira met andere personen maakte, voornamelijk met personen die ‘iets’ nodig waren. Ik visualiseerde altijd al dat poten en handen één waren. Ik wist dat wij beter bekend stonden als: Paws & Hands. Dit was hoe het begon: Kira die haar poot gaf aan personen die een hand uitreikten. In dit kan ook een metafoor worden gezien, ik kon me geen betere naam bedenken.

Het duo werd een trio en de trio werd een roedel. Mensen vanuit andere landen leerden ons kennen en ik zat in een flow. We waren een roedel en een ieder van ons had een roedel. Zoals Rudyard Kipling (Auteur van de Jungle Book) schreef: the strength of the Pack is the Wolf, and the strength of the Wolf is the Pack. Ik ben zelf een eenzame wolf, dit is een patroon in mijn system (vanuit het systemisch coaching gezien), wat ik in eerste instantie niet zo leuk vond, maar nu erken ik de kracht en de pracht van het, en ik erken het zoals Kipling heeft beschreven.

Het was tijd om deel uit te maken van deze flow, die me vele jaren voortstuwde in verschillende vormen (niet altijd fysiek). Dus nu is Flow gecreerd, waarvan ik wens om andere personen dezelfde wolveninzichten te laten zien die de wolven mij hebben gegeven.